عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

فرشاد احمدزاده با پرسپولیس تمرین نکرد!

تمرین نکردن شماره ۱۰ پرسپولیس همراه با سایر بازیکنان این تیم در تمرین امروز باعث به راه افتادن شایعاتی شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر ، تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس در حالی برگزار شد که فرشاد احمدزاده بازیکن شماره ۱۰ این تیم با وجود حضور در ورزشگاه شهید کاظمی با تیم تمرین نکرد و پس از دقایقی که با لباس شخصی نظاره‌گر تمرین بود از ورزشگاه بیرون رفت.

 

در این باره برخی از مسئولان تیم پرسپولیس مدعی شدند که این بازیکن از ناحیه عضله دوقلو دچار آسیب‌دیدگی است و به همین خاطر تمرین نکرده اما شایعه دیگری مبنی بر ناراحتی احمدزاده و واکنش کالدرون به گوش می‌رسد و در این خصوص گفته می‌شود که سرمربی پرسپولیس به این دلیل اجازه تمرین به بازیکن تیمش نداده است.

 

با این وجود پیگیری‌ها نشان می‌دهد که احمدزاده به دلیل برخی مشکلات شخصی امروز با تیم تمرین نکرد و پس از دقایقی صحبت با کالدرون محل تمرین پرسپولیس را ترک کرد. در صورتی که مشکلات احمدزاده برطرف شود این بازیکن برای همراهی تیمش برای بازی با تراکتور روز پنج‌شنبه به تبریز خواهد رفت و در غیر این صورت وضعیت او هفته آینده مشخص خواهد شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار